onsdag 24 februari 2010

Äventyr med Lucy!!

I måndags efter jag var klar i skolan träffade jag Lucella. Vi betämde oss för att åka ut på äventyr och vi började med att åka ut mot Rackeby för att leta efter en stuga Lucy vill hyra men den hittade vi aldrig och vi åkte istället mot Hindens rev, jätte bra tänkte vi, där kan vi ta lite fina bilder. Men när vi väl kom fram dit var det ju hur mycket snö som helst så klart, vet inte riktigt vad vi tänkte! Men några bilder blev det allt.




Efter vår tur dit åkte vi in till stan och åt pizza, men det var väl inte den godaste pizzan jag har ätit direkt! Jaja, vi bestämde oss för att åka vidare på äventyr och den här gången hamnade vi på Kinnekulle. Där tänkte vi att vi skulle åkt upp till utsiktstornet men det gick inte så bra, även där var det för mycket snö så vi åkte runt kullen och sen tillbaka in mot stan igen.




På kvällen kollade vi på film och då joinade Karro oss också, vi kollade på Dumpa Honom, en riktig tjejfilm som var helt okej, trodde den skulle vara lite bättre eftersom det var en hel del bra skådisar med och även att den skulle vara lite roligare men men den gick att kolla på iaf! Hade en väldigt mysig och rolig dag, Thanks Lucy!

1 kommentar:

  1. Tack för en vacker helg. Vill bara ner igen. Lidköping är för bra.

    SvaraRadera