torsdag 22 oktober 2009

Shopping dag med mamma!

Idag har o mamma vart på stan och shoppat loss, ne inte shoppat loss kanske men en del saker hittade jag iaf. Vi har fixat nya blommor till min balkong som klarar kylan lite bättre än de blommor jag har nu. Vi var på Läckö blommor först och köpte ljung, kål och murgröna sen åkte vi till Lidéns för att kolla in deras dekorationer, lyckades hitta en del bra saker att ha i blommorna så de ser lite roligare ut. Ska kolla med mormor om hon inte vill komma o hjälpa mig att plantera dom imorn kanske! Sen åkte vi till Zoo för att köpa ny fisk plus conditioner till fiskarna. Hittade en jätte söt fisk som nästan såg ut som Nemo så han fick följa med mig hem.Nu har jag både en Nemo och en Tiger!

Två små busfiskar!

Visst är han söt lille Nemo.....
Har städat och grejat så nu busar de som aldrig förr i akvariumet! Sen tog vi en sväng på Kappahl för att se om de hade några snygga jackor o jag hittade en, ÄNTLIGEN!
Så nu slipper jag frysa mer, har kört med tröjor eller min tygjacka o det börjar bli lite för kallt nu. Hittade oxå en söt basker som faktiskt passade, brukar aldrig passa i mössor och sånt men den här blev riktigt bra.

Så här fin är jag i min nya basker;)

När jag kom hem o kollade posten har min efterlängtade säsong 4 av Las Vegas kommit oxå så nu är kvällen räddad. Ne jag ska åka iväg o fika hos mammas bästa kompis dotter ikväll så det blir nog inte så mycket tv tittande för min del. Återkommer ikväll med mer uppdate!

Tack för idag underbara mamma!

Kramkram

1 kommentar: