söndag 23 oktober 2011

Garderoben...

Har jobbat ganska mycket det senaste så det har inte blivit så mycket bloggande, är såå fruktansvärt trött när jag jobbar och den här veckan har varit extrem, har knappt kommit upp ur sängen vissa dagar... men veckan som kommer ser det inte ut att bli lika mycket jobb så då kanske jag får sova lite bättre :)))

Jaja jag tänkte fortsätta med nästa rum i huset och då är det garderoben som står på tur! Vi har egentligen fyra sovrum men eftersom vi inte är i behov av alla har vi valt att göra om ett av rummen till en stor garderob istället :)
 Börjat lägga golv......

Klart !!

 Här står alla garderober intryckta i ett sovrum under tiden vi gör färdigt rummet :)

 Nu har dom kommit på plats, det ska bara dit hyllplan, korgar och lite annat, sen kan vi hänga in vår kläder äntligen ;)

 Hela rummet !

O med dörrarna på :)

Precis när vi hade flyttat in såg det ut så här i vår garderob, kläderna fortfarande i kartonger och väskor..

O nu ser ena sidan av rummet ut så här!!

o andra sidan ser ut så här!!

Nu ska spegeln upp på väggen, ett skoskåp till ska inhandlas, ska måla om en byrå som ska stå under spegeln och fixa lite mer korgar och förvaringslådor och upp med gardiner :))

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    schysst med en så pass stor garderob! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt garderobsprojekt på Byggla.se. Vi har just nu en golvtävling som du kan titta på! Vill du ha en liten morot kan du kontakta mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer.
    /Vendela

    SvaraRadera