tisdag 22 januari 2013

Tre månader

Tänk att vi redan har haft vår lille prins hos i tre månader idag, känns helt sjukt att tiden har gått så himla fort.....tycker det var nyss jag låg där på förlossningen och hade så jäkla ont!! Han växer så det knakar och vi har firat tremånadersdagen med att få vaccination, en spruta i varje lår.....han skrek lite efter men det gick över ganska fort, jätteskönt så slapp jag tycka att det var allt för jobbigt :)

Men det är konstigt va fort man vänjer sig, nu kan man knappt komma ihåg hur livet var innan Lukas och jag tänker även att va mycket tid vi måste haft över eller vad gjorde man hela dagarna då egentligen ;-) Även om det kan vara jobbigt och påfrestande ibland skulle jag aldrig vilja byta ut livet som småbarnsförälder!!

Vi har även haft besök idag av kusin Linda med barn och moster Britt, Lukas fick jätte fina kläder och en gosig snuttis som ser ut som en elefant.....tack så jätte mycket för alla fina grejer och för en mysig fikastund!!1 kommentar:

  1. Tack för att vi fick komma och att det äntligen gick att få till det mellan förkylningarna!! Kul att träffa lille prinsen - kram på er ❤

    SvaraRadera