torsdag 15 november 2012

Tre veckor!

Vi har nu haft vår älskling hos oss i tre och en halv vecka o man kan verkligen inte se sig mätt på honom!! Vi försöker komma in i lite rutiner är hemma men än så länge går det väl sådär. Varje dag är olik den andra, ibland är vi vakna halva nätterna och ibland är vi vakna hela dagarna och sover ganska bra på nätterna!! De senaste tre nätterna har vi iaf haft ganska bra nätter där han har vaknat o ätit tre gånger och sedan somnat om igen :-))

Vi var och vägde honom i tisdag och då hade han gått upp 350 gram på en vecka, så det känns bra att han går upp bra i vikt och växer så det knakar. Nu går det inte längre att få på honom storlek 50 i kläder.....dom börjar bli väldigt små och trånga!

Vi har också haft en del besök av våra bästaste vänner den senaste veckan och fått en massa fina saker och kläder till Lukas, tänkte ta lite kort och visa allt någon dag snart!

För att jag lättare ska kunna gå ut med Leia utan att släpa fram barnvagnen har vi skaffat en bärsele och det har verkligen underlättat. Riktigt smidigt även att kunna använda den inomhus när han inte vill sova och man bara ska gå runt och bära på honom!2 kommentarer:

  1. Tack, ja det är roligt att göra nån liten förändring sådär :)
    Jo det går jättebra!! Hade med honom på Gekås hela dan igår och det gick såå bra, han gillar nog att shoppa tror jag.. ;P hihi!

    Hur går det för er?? Söt han är, och fort det gått..redan 3 veckor!
    Devin blir 2 månader på söndag..tokigt!! :) Kram

    SvaraRadera