fredag 2 november 2012

Promenad

Vi bestämde oss för att gå en promenad med både barnvagnen o Leia för första gången igårkväll... Sätter på lilleman overall o klär oss själva varmt, o när vi väl är klara o får ut barnvagnen på verandan upptäcker vi att det regnar en hel del!! Hade inte en tanke på att kolla vädret innan vi bestämde oss men eftersom vi nu hade paltat på både oss o lillen så gick vi en runda i spåret iallafall :-) Det var helt okej även fast det regnade o väldigt skönt att komma ut o röra på sig lite, även om jag fortfarande tar det väldigt lugnt o försiktigt, vill ju inte att såret på magen ska spricka upp!

Likadant var det idag när vi bestämde oss för en promenad, så fort vi hade kommit utanför dörren allihopa öppnade sig himlen o det började regna :-( Men vi gick allt en liten sväng iaf!!! Så nu känns det som att vi kanske ska hålla oss inne istället ;-))
Så här söt var min lilla nallebjörn när vi gick ut idag:

4 kommentarer:

 1. Gulligt :)
  Känner igen det där med att man är rädd att såret ska gå upp eller nåt, bäst att ta det lugnt.. :) hoppas det känns bra att det blev snitt.

  SvaraRadera
 2. Ja det är ju så, jag tycker det kändes som det skulle spricka ibland-och vad händer då liksom! :O Men som tur är gör det ju inte det, om man tar det någorlunda lugnt iallafall :)
  Det kommer säkert gå jättebra när han börjar jobba, men kommer tillbaka rätt snabbt och lär sig hur man ska fixa saker-och spara det man kan tills sambon kommer hem :)
  Vad bra att du känner dig nöjd med snitt, man är ju inte helt beredd på det när man "ska" föda vanligt.., iallafall va inte jag det. Det tog 78 timmar innan dom tog ut Joline..fattar inte varför dom väntade så länge..jag va helt slut i många veckor efter :/

  Ängå kände jag mig rätt "sliten" denna gången, det kändes som det har tagit längre tid att läka nu och så är det nog med.. Det är väl kanske inte konstigt heller när det är 3:e gången.. :/
  Fast jag tycker ändå det går rätt fort att bli relativt återställd igen med tanke på hur stor operation och omställning det ändå är för kroppen. :)

  Jo det går bra med två barn till, nästan lättare faktiskt. Joline är ju så stor så hon kan hjälpa till väldigt bra. Hon svarar i telefon, hjälper Novalee när jag matar och hon hämtar grejer man behöver, superduktig!! <3
  Nu va Adam hemma 1½ vecka efter Devin föddes, sen började han jobba igen och jag va själv med barnen..men bara en vecka för sen opererade Adam sin axel, så sen dess är han med hemma..fast han kan inte lyfta nånting, inte ens Devin med den armen..och den andra axeln har han jätteont i och ska snart operera den men. Så vi är ju hemma båda två nu och det är lite lyx, även om jag får göra det mesta själv..

  Går det bra annars, att vara mamma? :) Söt han är!!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin sötis! Vi måste komma och träffa honom! Hoppas att vi kan ses något i jul i alla fall! =)
  Känns det bra att vara mamma? Stor omställning! Passa på att njut och mys och bara vara ni!

  Kram från Partilleborna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!! Det klart att vi måste ses snart, ni är så välkomna när som helst!! Jo men det känns bra men det är en väldigt stor omställning och det känns fortfarande ganska overkligt, men det är också väldigt mysigt!! Hoppas ni mår bra allihopa!

   Kram från oss

   Radera