tisdag 2 oktober 2012

Du har 4 dagar kvar till förlossning...

Nu börjar det ta på dagarna som är kvar till beräknad förlossning men som det känns nu kan det lika gärna dröja två veckor till :( Men å andra sidan så är det som mest cirka två veckor kvar sen har vi våran bebis här hos oss!!! Ganska så häftig känsla att vi helt plötsligt är tre stycken här hemma istället för två, ja o en hund också är klart!!!

5 kommentarer:

 1. Hoppas bebben tittar ut snart, nu kan det ju verkligen vara dags när som helst. Jag var ju så säker på att jag skulle gå över tiden, hade inga känningar alls... helt plötsligt gick vattnet 8 dagar innan bf. Han/hon kanske tittar ut idag, vem vet? ;-) hihi
  Förstår att ni längtar som bare den på att få träffa den lilla personen där inne i magen nu. Lycka till med allt om jag inte hinner skriva något innan ni är tre. =)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Jessica!!! Jag hoppas att den där inne väljer att komma ut ganska snart iaf så jag slipper gå för länge över tiden:)) Hoppas ni mår bra! Kram kram

   Radera
 2. Så spännande! Tänker på dig varje dag!
  K R A M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas jag kan skicka ett mess snart med en bild på en nykläckt liten :))) Kram

   Radera
 3. Väntar, räknar ner din bf först! Se till att gå till sängs i tid, så du inte ugglar på kvällarna. Brukar ju sätta igång på natten eller morgonen, då är det skönt att ha sovit lite :)
  Ska bli jätte spännande att se vad ni får, vad tror du själv? Själv har jag ingen känsla denna gången,med Måns var jag säker på att det var en kille.Nu tror jag mest på kille. Vad är oddsen för en tjej för mig 1% typ =)

  SvaraRadera