tisdag 26 juni 2012

Gekås

Över midsommar var vi på semester i Ullared och shoppade loss, vi bodde på campingen och stugan var verkligen inget att hänga i granen. Den var väldigt liten fast det var en fyrbäddstuga, det var fruktansvärt varmt och kvavt, inga sköna sängar och en pytteliten uteplats. Men shoppingen var det abslout inget fel på, hittade en hel del bra grejer till oss själva, till vovven och till den kommande bebisen, även en del till huset.....Det var vädligt skönt att komma bort lite men också lika skönt att komma hem igen :)

3 kommentarer:

 1. Usch då :/
  Undrar hur man blir i kroppen om det slår till och blir 30 grader varmt, hoppas man slipper bli svullen och så :/ jag har bara varit ny-gravid på sommaren dom andra gångerna så det blir spännande ;)
  Tyckte du det va jobbigt när det va lite varmare i maj?

  SvaraRadera
 2. Ojdå hoppas det går över snart!! :/
  Nej jag tycker det är lika härligt som vanligt med värme :) mer fint vill jag ha så man kan åka och bada snart!! :) men det gör inget om det tar ett par veckor till innan det blir varmare, för då slutar jag jobba ;)
  Har du sökt havandeskapspenning eller så eller tänker du jobba hela tiden tills det är dags?

  SvaraRadera
 3. Jaha det va ju inte så kul :(
  Vi är beräknade 25 september, men jag har fått hav-penn för jag har ganska tungt jobb, jag är personlig assistent. Men först har jag en vecka semester, sen två v föräldraledig för joline, hon fyller 8 nästa år och då försvinner hennes dagar om man inte tagit ut dom innan, så jag passar på nu. Det ska bli skönt att inte behöva jobba ända fram nu dethär "sista" gången..och kunna få lite lugn tid med mina stora barn innan.., med de andra barnen jobbade jag längre!
  Vilken datum är ni beräknade?

  SvaraRadera