onsdag 25 april 2012

Tre ska bli fyra.....

Äntligen får jag dela med mig av vår hemlighet som vi har burit på ett bra tag och det känns så skönt att äntligen kunna dela med sig.......Vår lilla familj på tre stycken ska alltså bli fyra i början på oktober :) Vi har vart på ultraljud idag och det var riktigt häftigt att kunna och få se allt så detaljerat!
Vi är jätte spända på att få träffa vårt lilla knyte men än så länge är det ett tag kvar men vi längtar och längtar :-))

5 kommentarer:

 1. När jag hade träffat dig på jobbet så FATTADE JAG MED EN GÅNG!! Jag gick ifrån dig med ett stort leende, för jag bara visste... =) Vad roligt för er, jag vet ju att ni har väntat!

  SvaraRadera
 2. Har haft detta på känn faktiskt :) är så glad för eran skull <3 jätte stort grattis å välkommen till en underbar tid <3

  SvaraRadera
 3. Men åhhhh vad roligt!!!! stort GRATTIS!! Ni har verkligen det bästa i världen att se fram emot. =) Hoppas att du mår bra och slipper illamående osv. =)
  Massa kramar

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till er christin!! Mys!! Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis Christin! Vilket datum är det sagt? Det kanske blir exat ett år mellan den lill* och Elvin!? :) vet ni vad det blir? Stor kram

  SvaraRadera